England - Skotland - Wales

Kvalitetsrejse til Storbritannien - nu på 16. år

   
Rejsen gentages i 2018 - forhåndsreservér allerede nu.


11 dage med det bedste fra England, Skotland og Wales - kun med Gislev Rejser. 5-stjernet busrejse gennem smukke landskaber, historiske byer og spændende oplevelser.

  • Dovers hvide klinter, Oxford og charmerende Stratford upon Avon
  • Fortryllende Wales med Snowdonia National Park og verdens ældste jernbane
  • Op ad the Royal Mile i Edinburgh og mulighed for Tattoo eller skotsk aften
  • Skønne naturoplevelser i North York Moors med Små og store synder
  • Vikingebyen York - en af Englands mest populære byer
  • Universitetsbyen Cambridge fyldt med charme og traditioner
  • Gode hoteller og erfaren dansk rejseleder fra start til slut


Så meget har Gislev inkluderet: Ophold i dobbeltværelse,  10 x morgenmad, 9 x middag (for egen regning dag 6 i Edinburgh), rejseleder, alle udflugter jævnfør program, entreer er eksklusive – beregn ca. kr. 575, gebyr til Rejsegarantifonden.
Tillæg: Enkeltværelse: Kr. 1.998, Tattoobillet: Kr. 450, Skotsk aften med middag og underholdning: Kr. 450.Tattoo eller Skotsk aften bestilles sammen med rejsen.

Afbestillingsforsikring: Kr. 435

Læs mere om vores flyrejse til England, Skotland og Wales

Se video fra Royal Edinburgh Military Tattoo 2012, Opening Parade. Af BBC Scotland:


 

 

 

Status:
Ring til os

Om rejsen

Du får det bedste af Storbritannien med Gislev
Flot rundrejse der byder på et væld af oplevelser, smukke landskaber og en spændende historie med danske vikingeaftryk.

Fra Dovers hvide klinter kører vi til eventyrlige Wales med middelalderborge og jernbaneromantik.

Herfra til Skotlands smukke hovedstad Edinburgh med mulighed for skotsk aften eller Tattoo. Sydover gennem det naturskønne område North York Moors til maleriske Whitby på østkysten. Skøn byrundtur i York – en af Englands mest populære byer.

Vi oplever stemningen i charmerende Cambridge mellem de berømte colleges, inden turen går tilbage over kanalen til de sidste oplevelser i idylliske Brügge.

Undervejs bor vi på gode hoteller og hyggeligt college i Edinburgh. Det hele opleves med rutineret dansk rejseleder og i behagelig 5-stjernet bus.

 

 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse fra Danmark til Holland
Udrejse med komfortabel 5-stjernet bus via Tyskland og frem til overnatning i Holland, så er vi godt på vej mod alle de spændende rejseoplevelser.

Dag 2: Den engelske kanal - White Cliffs of Dover - Oxfordshire
Gennem Frankrig og bekvemt med færgen over Kanalen til England, hvor de majestætiske White Cliffs of Dover snart dukker frem. Nordpå til en overnatning nord for Oxfordshire i de smukke bløde engelske landskaber.

Dag 3: Stratford upon Avon og smukke Snowdonia National Park
Dagen starter i Shakespeares fødeby Stratford upon Avon med de mange kønne bindingsværkshuse. Alt er smukt, velholdt og blomstrende. Herfra til det eventyrlige Wales og via Snowdonia til den gamle middelalder- og borgby Caernarfon. Vi bor 2 nætter inden for de beskyttende fæstningsmure nær de snævre stræder og de stemningsfulde pub´er. Måske frister en frisk "pint of lager" inden sengetid.

Dag 4: Wales, Caernarfon Castle, og smalsporet jernbaneromantik
I slutningen af 1200-tallet blev Wales erobret af den engelske konge Edward I. For at sikre sin magt byggede han en række store borge i det nordlige Wales. Vi ser den imponerende borg Caernarfon, hvor Prins Charles blev kronet til Prince of Wales. Også mulighed for en flot togtur med Welsh Highland Railway til Ffestiniog i Snowdonia National Park med imponerende panoramaer undervejs og udsigt til Mount Snowdon – det højeste bjerg i Wales.

Dag 5: Naturskøn rute gennem Lake District til Skotland.
Gennem Lake District som også kaldes det engelske Schweiz. Området er på størrelse med Fyn og besøges hvert år af ca. 12 millioner turister. Herfra fortsætter vi til Edinburgh - Skotlands smukke hovedstad. To overnatninger i Edinburgh for foden af det smukke bløde bjerg Arthurs Seat - hvorfra man har en fantastisk udsigt ud over byen. 

Dag 6: Byrundtur i Edinburgh og mulighed for hyggelig skotsk aften eller festlig Tattoo
Rundtur til fods og med bus i det omfang trafikken tillader det. Vi starter i bunden af The Royal Mile ved Holyrood Palace, som er dronningens officielle residens når hun er i Skoland. Videre op at The Royal Mile forbi John Knox House, St. Giles kirken til Edinburgh Castle med kanoner, krigsmuseum og de skotske kronjuveler. I august mulighed for at tilkøbe billet til det verdensberømte Tattoo. På afgange uden Tattoo er der mulighed for, at deltage i festlig skotsk aften med spisning og underholdning – bestilles sammen med rejsen.

Dag 7: Maleriske Yorkshire - filmkulisse for den populære serie "Små og store synder"
Afgang fra Edinburgh og sydpå mod Yorkshire til ophold og frokost i den maleriske kystby Whitby. Videre gennem de smukke landskaber i North York Moors, som er kulisse for den populære tv-serie ”Små og store synder” til 2 overnatninger centralt i  York - en af Englands mest populære byer.

Dag 8: York med levende vikingehistorie og mange muligheder
Hele dagen er sat af til populære York, som har det hele. Englands største jernbanemuseum (gratis adgang), en af de største og smukkeste domkirker samt et charmerende net af gågader og markeder. Det gælder bare om at vælge. Dagen starter med en god og alsidig byrundtur, hvorefter det er op til hver enkelt, hvad eftermiddagen skal bruges til. Rejselederen står gerne til rådighed og tager med på mindst et af museerne. Vikingemuseet i York er nu genåbnet efter oversvømmelsen i 2015 og er nu endnu mere fantastisk. 

Dag 9: Charmerende Cambridge med floden Cam og 31 universiteter
Sydpå gennem de bakkede landskaber i East Anglia til charmerende Cambridge med ikke mindre end 31 universiteter og 15. 000 studerende. Her får du mulighed for at se imponerende Kings College eller at punte på floden Cam. Der vil også være tid på egen hånd i denne interessante by. Herfra til overnatning i Stevenage.

Dag 10: Over kanalen til kontinentet  til Brügge - Belgiens kønneste by
Gennem Sydengland til behagelig færgeoverfart fra Dover til den franske kyst. Inden længe er vi fremme til en lille rundtur i idylliske Brügge med charmerende gamle huse og kanaler. Herfra til sidste overnatning i Holland.

Dag 11: Hjemkomst til Danmark
Vi ankommer til den danske grænse  først på aftenen med mange store oplevelser i bagagen.

Hotel

På rundrejsen benyttes kun gode hoteller. Alle værelser er med eget bad og toilet. I Edinburgh bor vi i august måned på Chancellors Court - et moderne og hyggeligt kollegie under Edinburgh Universitet i gåafstand til Edinburgh Castle. Alle værelser er med eget bad - det er næsten på højde med et almindeligt hotelophold og Gislevs tidligere ophold har fungeret godt.

God halvpension. Morgenmaden i Storbritannien er ”Full English Breakfast” og om aftenen serveres 3 retters menu. Der er pool på hotellet i Wales.

Ud - og hjemrejse
Her overnattes der i Holland på Best Western Aasten eller Hotel Golden Tulip i Helmond ( Holland) 

Oxfordshire - 1 nat

Holt Hotel
Oxford Road
Oxfordshire OX25 5QQ
Læs mere om Holt Hotel
 

Caernarfon - 2 nætter
Celtic Royal Hotel
Bangor Street Caernarfon
Tlf. 0044 1286 674477
Læs mere om Celtic Royal Hotel

Edinburgh - 2 nætter

Chancellors Court
18 Holyrood Park Rd, Edinburgh EH16
 

I Edinburgh bor vi på Chancellors Court - et moderne og hyggeligt kollegie under Edinburgh Universitet i gåafstand til Edinburgh Castle. Alle værelser er med eget bad - det er næsten på højde med et almindeligt hotelophold og Gislevs tidligere ophold har fungeret godt. Ændring ifht. katalog - det er nu på alle afgange vi bor på Chancellors Court i Edingburgh.

York - 2 nætter

Ibis York
77 The Mount, York
www.accorhotels.com/gb/hotel-6390-ibis-york-centre/index.shtml

Stevenage - 1 nat

Novotel, Stevenage
Knebworth Park
Stevenage SG1 2AX
www.novotel.com/gb/hotel-0992-novotel-stevenage/index.shtml

Værd at vide

Valuta
Engelske £ (GBP) anvendes i England, Skotland og Wales. Euro anvendes undervejs til Storbritannien.

Kreditkort accepteres mange steder.

Entréer
Beregn ca. £ 54 – seniorrabat visse steder

Vejret
Kan være lidt omskifteligt, men lunt. Temperaturer omkring 22 grader i juni, juli og august.

Påklædning
Lette uldne trøjer, vind- og vandtæt beklædning. Fornuftigt fodtøj.

El
240 V – husk adapter.

Bemærk
Rejsen er ikke velegnet for dårligt gående.

Afrejse

Med Gislev Rejser kan du stå på bussen i hele landet og du kan vælge imellem rigtig mange byer. Ved en del afrejsebyer er der mulighed for at parkere (enkelte steder mod betaling). Eksempelvis vælger mange gæster at stå på ved Otto Duborg ved grænsen. Afrejsebyer er også hjemkomstbyer. Du kan se en rejses aktuelle afrejsebyer under: "Afgange og priser" / Afrejse fra.


Start busrejsen lidt senere - kør til sikret parkeringsplads ved Kolding
Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup

Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

Rejs med Gislev Rejser og få nem og gratis pakering  Gislev dygtige buschauffører er klar til at give dig den bedste rejseoplevelse.

Se alle Gislevs Busrejser her

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.