Metropolen London

London opleves bedst med Gislev - vi har 23 års erfaring i busrejser til denne metropol

 
Danmarks bedste rejse til London - inklusiv billet til musical

  • Inklusiv stor byrundtur med dansk lokalguide og hotel med English Breakfast
  • Inklusiv billet til Mamma Mia eller Phantom of The Opera
  • Hotel med kort afstand til hyggelige Hyde Park og Kensington Gardens
  • Mulighed for udflugt til prægtige Windsor Castle på udvalgte afgange
  • London Eye, shopping på Oxford Street eller besøg et af de mange gratis museer
  • Gislev Busrejse til London med dansk rejseleder
     

Så meget har Gislev inkluderet:
Ophold i dobbeltværelse, 2 x morgen- og aftensmad på ud- og hjemrejse, 4 x English Breakfast i London, byrundtur, billet til musical jf. program, sejltur på Themsen, rejseleder, moms, gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse; Kr. 998. Afbestillingsforsikring; Kr. 200.

Bemærk:
Mulighed for forkøb af billet til Buckingham Palace på afgangene 3.9. og 24.9. Besøges onsdag formiddag.

Se videoklip om London:Øvrig videoklip:
Turistguide om London
Phantom of The Opera

Status:
Ring til os

Om rejsen

Der er fuld fart på Swinging London
Med Gislevs danske lokalguide ser du Londons mange spændende kvarterer og seværdigheder, bl.a. Tower of London, Saint Pauls Cathedral og Buckingham Palace. På udvalgte afgange har du mulighed for at tage med på udflugt til det engelske kongehus landsted, Windsor Castle. Rejselederen introducerer til Undergrundsbanen og tager dig med til London Eye. Nyd den smukke udsigt ud over hele byen fra hjulet, der drejer stille rundt. Spadser på South Bank til Tower of London og hold evt. pause undervejs på Dickens yndlingspub, The Anchor. Prøv også en kop dampende afternoon tea med lune scones på en af de mange caféer, besøg nogle af de gratis museer eller tage på shoppingtur på Oxford Street. Glæd dig til en hyggelig aftentur til en af Londons mange musicals. I september har du mulighed for at besøge dronningens slot Buckingham Palace. Opholdet i London slutter med en flot sejltur på Themsen forbi Houses of Parliament og Tower of London til Greenwich, hvor der vil være tid til at nyde landsbystemningen, inden vores bus henter os.

Find evt. også inspiration på Londons officielle turist-hjemmeside: www.visitlondon.com 

Billeder

Dag for dag

Dag 1: Udrejse til Holland
Vi forlader Danmark og kører med passende pauser til vores overnatningshotel i Holland

Dag 2: Ankomst til London
Efter morgenmad kører vi til Frankrig og fortsætter med tog gennem tunnellen eller færge til England. Vi ankommer til London og vores hotel for de næste 4 nætter midt på eftermiddagen. Nær hotellet ligger nær Kensington Palace og Hyde Park, som indbyder til en dejlig spadseretur.

Dag 3: Heldags byrundtur med dansktalende lokalguide
Med bussen og vores lokalguide rundt i London til verdensbyens store seværdigheder, berømte gader og kvarterer. Undervejs ser du bl.a. berømte Albert Hall, Hyde Park, Piccadilly Circus og St. Paul´s Cathedral. Besøg i Tower of London med de berømte kronjuveler, Houses of Parliament med Big Ben og Westminster Abbey. Vi strækker benene med en gåtur gennem den charmerende St. James´s Park til dronningens bolig - Buckingham Palace. Inkluderet, ekskl. entréer.

Dag 4: Spændende museer eller shopping på Oxford Street
Denne dag på egen hånd giver dig god tid til at udforske byen. London har mange spændende museer med gratis entré. Måske frister en shoppingtur på Oxford Street eller et besøg i Camden med de mange små markeder og specialbutikker. Rejselederen er behjælpelig med gode råd og forslag.

Dronningens landsted Windsor Castle
På afgangene 30.04, 28.05, 3.09 samt 24.09 kan du vælge at tage med til det tusind år gamle borgområde Windsor Castle, nu “landsted” for det engelske kongehus. Efter en voldsom brand i 1992, blev slottet restaureret for 400 millioner, og fremstår nu prægtigere end nogensinde. Tag eventuelt broen over Themsen til den berømte privatskole Eton, hvor 20 britiske premierministre og prinserne William og Harry har modtaget undervisning. Udflugtspris kr. 325 (£ 34) inkl. entré.

Gislev fejrer 70 års fødselsdag og inviterer til musical
Tag med rejselederen til underholdende Mamma Mia eller storslåede Phantom of The Opera. Inkluderet.

Dag 5: South Bank med London Eye og Tate Modern
Med rejselederen i undergrundsbanen til London Eye. Nyd den rolige tur med den flotte udsigt ud over London. Herefter går vi en dejlig spadseretur langs Themsen på South Bank via Royal Festival Hall til pub'en The Anchor, hvor Shakespeare og Dickens plejede at slukke tørsten. Inkluderet, ekskl. entréer.

Buckingham Palace:
I september måned har du mulighed for at besøge Buckingham Palace på denne dag. Kr. 198,- Bestilles sammen med rejsen.

Dag 6: Vi siger so long til London.
Vores ophold i London slutter med en flot sejltur på Themsen, som snor sig forbi Houses of Parliament og Tower of London med den berygtede Traitors Gate – fangernes indgang til et frygteligt ophold. Herfra videre gennem det nye Docklands til landsbystemningen i Greenwich med Royal Observatory og Det Maritime Museum. Der vil være tid til lidt frokost inden vi forlader ”Swinging London”. Bussen henter os og hjemrejsen fortsætter via tunnellen eller med færge til Frankrig og herfra til sidste overnatning i Belgien. Sejltur inkluderet i rejsens pris.

Dag 7: Hjemrejse.
Vi kører via Tyskland op til den danske grænse, som vi passerer først på aftenen.

 

Hotel

Centralt beliggende i det populære Bayswater område med mange butikker og restauranter samt nær Hyde Park og Kensington Gardens. Mindre men funktionelle værelser - alle med tv, bad toilet, hårtørrer og værdiboks. Mulighed for at lave en kop kaffe eller te på værelset. Lounge og lille bar med gratis wi-fi. Undergrundsstationerne Queensway og Bayswater ligger i ca. 5 minutters gåafstand fra hotellet. Opholdet er inkl. English Breakfast.

Central Park Hotel
49-67 Queensborough Terrace

London W2 3SS
Telefon: 0044 20 7229 2424

www.centralparklondon.co.uk

Gode råd

Tips om London:
Mange museer i London har gratis adgang - se under www.visitlondon.com hvor du altid kan finde information om musicals, undergrundsbanen, museer og aktuelle begivenheder.

El:
El er 240 V - medbring adapter.

Entréer:
Er ekskl. hvor andet ikke er nævnt. Tower of London ca. £ 22, St. Pauls Cathedral ca. £ 16, London Eye ca. £ 22.

Valuta:
Euro på ud- og hjemrejsen. € 1 = ca. kr. 7,50. I England anvendes engelske pund. £ 1 = ca. kr. 10,50.

Transport med undergrunden og busserne i London:
Kørsel med Londons undergrundsbane og busser er for egen regning. Beregn ca. kr. 150. Betales med Visa, Masterkort eller køb et Oysterkort. Rejselederen er behjælpelig.

Musical:
Tirsdag aften ser vi Mamma Mia eller Phantom of The Opera, som er inkluderet i rejsens pris.
OBS!! Afrejse d. 23. marts - Phantom of The Opera, som vi ser d. 26. marts.

Tidsforskel
England er en time bag efter Danmark - når klokken er 13.00 i Danmark, er den 12.00 i England.

VIGTIGT, hvis du rejser med børn:
For børn under 18 år, der rejser uden deres forældre, anbefaler vi at medbringe en Engelsk fuldmagt fra barnets forældre samt kopi af deres pas til eventuel brug ved indrejse til England.

Afrejse

Start busrejsen lidt senere ...

Gislev gør det nemt for dig. Vi har lejet et stort, indhegnet parkeringsområde, hvor du kan stille din bil, mens du er på busrejse. Vi kører naturligvis fra parkeringsområdet og tilbage igen. Parkeringen er gratis.

Adresse:
Koldingvej 7
6580 Vamdrup


Find vej:
E45, Afkørsel 65 mod Vamdrup. I rundkørsel 1. vej til højre. Derefter 300 meter. Indkørsel til højre ved Dansk Autologik/Gislev Parkering Syd.

 

 

 

      

 

 

Læs mere om vores busser her.

Læs mere om tilskudsordning og refusion her.

 

Kort