Dubai - Abu Dhabi

NYHED 9 dages rejse til Dubai og Abu Dhabi

 Emirates Airbus A380 800 Dubai

NYHED 9 dages spændende rundrejse til Dubai og Abu Dhabi i et behageligt tempo


Flyrejse til Dubai og Abu Dhabi med tid til både afslapning og ekstra oplevelser.

  • Nyt - med Emirates stor Airbus A 380 til 9 dages oplevelser i Arabien.
  • Dubai og Abu Dhabi med dansk rejseleder hele vejen.
  • Alle udflugter og 6 x middag samt 1 x frokost inkluderet. 
  • 3 nætter på lækkert 5-stjernet beach hotel i Abu Dhabi.
  • Et hav af oplevelser i et behageligt tempo - det giver stort udbytte.


Så meget har Gislev inkluderet: 9 dages flyrejse til Dubai og Abu Dhabi, 5 nætter på godt 4-stjernet hotel, 3 nætter på lækkert 5-stjernet hotel,  byrundtur i Dubai, udflugt til Abu Dhabi - Sharjah - ørkensafari - aftencruise på en Dhow, 7 x morgenmad, 6 x middag, 1 x frokost, alle skatter og afgifter, entréer, rejseleder, lokalguide og gebyr til Rejsegarantifonden.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.198. Afbestillingsforsikring kr. 875.

Status:
Ring til os

Om rejsen

NY VERSION
 

For at give dig den bedste oplevelse, har Gislev valgt at lave en ny version af vores rejse til Dubai. Det giver mere ro og tid til at nyde Dubai og Abu Dhabi.

I hjertet af Arabien ligger Dubai, det næststørste af de syv Forenede Arabiske Emirater (U.A.E.). Med 5 nætter i Dubai er der tid til at opleve det nye og det gamle Dubai – som er et paradis for øjet. Det er ikke til at forstå, den hastighed hvormed denne by har udviklet sig igennem de senere år. På en byrundtur, en ørkensafari med barbecue og et aftenkrydstogt på en traditionel træ-Dhow ser du det bedste af Dubai. Sharjah, ligger blot 17 km fra Dubai. Det er ikke uden grund at Sharjah med den spændende orientalske arkitektur er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad.

Vi vil ikke gå på kompromis og mener der også skal være tid til afslapning, derfor har vi lagt 3 overnatninger på et skønt 5-stjernet hotel i Abu Dhabi, som er det største og rigeste  Emirat i U.A.E. Her kan du vælge at nyde de lækre faciliteter eller deltage i et par ekstra udflugter. Vi har sørget for de rigtige rammer, valget er dit.

Årstiden er perfekt. Vores afgange er planlagt, hvor der er en behagelig temperatur i Dubai og Abu Dhabi, og hvor det er gråt og mørkt i Danmark. Glæd dig til en rejse igennem det orientalske eventyr med fantastiske oplevelser i dejlige temperaturer. Kun med Gislev er alle programlagte udflugter inkluderet!

Terrasse Abu Dhabi Hotel
Abu Dhabi Hotel Dubai

Nyd de lækre faciliteter på det 5-stjernede hotel i Abu Dhabi.

 

Billeder

Dag for dag

1. dag. Fly fra København til Dubai med Emirates Airline i den stor flotte Airbus A 380.
5 overnatninger på det 4-stjernede City Seasons hotel centralt i Dubai og nær det store indkøbscentre Deira.


2. dag. Byrundtur i Dubai.
Morgenmad på hotellet. Først på eftermiddagen starter dagens udflugt, som giver et indtryk af de store kontraster, som Dubai byder på. Vi assisteres af vores lokale guide, som viser os den gamle og den nye by. Vi ser det historiske og det moderne - det eksotiske og det magiske. Turen går også forbi Burj Al Arab Hotel, verdens eneste 7-stjernede og måske et af verdens flotteste hoteller, bygget på en menneskeskabt ø og ét af Dubais vartegn. Forbi den pragtfulde moske Jumeirah og de imponerende Emirates Towers. Vi ser også den historiske del af Dubai ved Creeken, Palmen og besøger Dubai Museum. En fascinerende tur, hvor vi også tager en traditionel vandtaxa, kaldet en Abra, over floden for at besøge de forskellige Souks – de typiske arabiske tekstil-, krydderi- og guldmarkeder. Udflugten foregår i afslappet tempo. Udflugt og entré til museet er inkluderet.

Dubai by night


3. dag. Dagen til fri disposition og ørkensafari med barbecue
Den første del af denne dag kan man benytte til at besøge byen på egen hånd, shoppe – eller lige hvad man har lyst til. Senere på dagen ørkensafari med grill-middag. Vi kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen, hvor vi ser de mange farver og former, sand kan have. Du får chancen for at opleve den fantastiske solnedgang i ørkenen. I en typisk teltlejr kan du ride på kamel, ryge vandpibe eller få en flot hennatatovering, inden  barbecue med mavedanser og arabisk dans, som en festlig afslutning på denne dejlige dag. Inkluderet.

Ørkensafari Dubai


4. dag. Sharjah og aftenkrydstogt med middag. Endnu en dag med store oplevelser
Sharjah er udnævnt til UAE’s kulturelle hovedstad. Universitetsbyen Sharjah og den internationale lufthavn er fyldt med unik islamisk arkitektur. Vi besøger den imponerende universitetsby, den berømte Al Arsah Souk, UAE’s ældste marked, samt Den Blå Souk. Vi ser den spektakulære rundkørsel med Koranen omgivet af flot arkitektur, inden vi gør et kort stop ved King Faisal moskeen. Inkluderet. Benyt evt. eftermiddagen til at købe souvenirs, nyde poolen eller besøge de dejlige strande ved Dubai. Rejselederen kan være behjælpelig med forslag til aktiviteter. Aftenkrydstogt på Dhow med middag. Om aftenen et uforglemmeligt aftenkrydstogt på Dubai Creek. Fra en traditionel træ-Dhow oplever vi det gamle og det moderne, nyudviklede Dubai, mens vi nyder en orientalsk middag med arabisk musik. Inkluderet.

Sharjar Dubai

Sharjah er udnævnt til U.A.E.’s kulturelle hovedstad
 

Aftenkrydstogtet i dubai

En hyggelig aften med middag og underholdning på aftenkrudstogtet i Dubai.


5. dag. Dagen til fri disposition
Har du lyst til at se mere af byen, shoppe på guldmarkedet eller se nærmere på det store indkøbscenter hotellet ligger i nærheden af. Du har også mulighed for at tage med rejselederen på en ekstraudflugt til Dubai Marina. Vi sejler en tur med en Dhow på Den Arabiske Golf ved Palmen. herfra en skøn udsigt fra Golfen over Marinas skyline. I Dubai Marina kan du gå en tur langs vandet, og der er mulighed for at nyde en lækker frokost. Rejselederen oplyser nærmere herom.

Dubai Gislev Rejser

Tag eventuelt med rejselederen på en ekstra udflugt til lille Venedig.


6. dag. Abu Dhabi byrundtur og overnatning i Abu Dhabi
Cirka 2 timers kørsel fra Dubai ligger hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. På vejen passerer vi Jebel Ali Port og Free Zone, som huser verdens største menneskeskabte havn, og vi kommer forbi den smukke Sheik Zayad Bin Sultans moske, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden. Du får et pragtfuldt indtryk af byen, når vi kører ad strandpromenaden Corniche. Husk at tage billeder af Emiraternes Palads, som er 1 million m² stort, og som er verdens mest eksklusive hotel. Udflugten er inkluderet. Det 5-stjernede Hotel Al Raha Beach er vores hotel for de kommende 3 nætter.
 

7 og 8 dag. Slap af på vores lækre hotel
Det er helt oplagt, at bruge de sidste 2 dage på at nyde det 5-stjernede hotel i Abu Dhabi. Al Raha Beach Hotel ligger direkte på stranden og har pool, restaurant og wellness-faciliteter. Rejselederen kan også være behjælpelig med at organisere ekstra udflugter som f. eks. shoppingtur Abu Dhabi, Al Ain med frokost eller det legandariske Ferrrari World med frokost.

 Al Raha Beach Hotel  Al Raha Beach Hotel

Nyd hotellets faciliteter.

Ferrari World Abu Dhabi Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene

Du har også muligheden for at deltage i ekstra udflugter. Her Ferrari World og Oasebyen Al Ain i ørkenen ved Hajar-bjergene.


9. dag. Hjemrejse.
Transfer til Dubai og med Emirates direkte til København.

Hotel

City Season Hotel dubai 4 - stjernet
Al Maktoum Road,
Port Saeed, Dubai, U.A.E

Tlf. +971 4 294 2777

City Season Hotel dubai 4 - stjernet  City Season Hotel dubai 4 - stjernet

City Season Hotel Dubai ligger midt i den historiske del af Dubai i nærheden af  Deira City Indkøbscenter, tæt på Dubais internationale lufthavn og kun 15 min. fra Burj Khalifa, verdens højeste bygning. Alle værelser med bad/toilet, telefon, satellit-TV, minibar, værdiboks, wi-fi, hårtørrer og klimaanlæg. Hotellet har elevator, restaurant og bar. Det 4-stjernede hotel har swimmingpool.

Se evt. mere på: City Season Hotel

 

Al Raha Beach Hotel 5 - stjernet 
Channel St,Dubai Rd
Abu Dhabi

Tlf. 00971 2 508 0555

Al Raha Beach Hotel Dubai Al Raha Beach Hotel 5 - stjernet

Al Raha Beach Hotel er et 5-stjernet hotel i Abu Dhabi. Alle værelser er med bad/toilet, telefon, minibar, hårtørrer, satellit-tv og værdiboks. Hotellet har restaurant, bar, kaffebar, elevator, wi-fi og pool. Hotellet ligger ved stranden.

Se evt. mere på: Al Raha Beach

Gode råd

Husk at der i den arabiske verden er stor forskel på ven¬stre og højre hånd. Den venstre regnes for uren – brug derfor den højre så meget som muligt. Det er særdeles uhøfligt at vise/vende sine fodsåler mod andre. Sid derfor med fodsålerne i gulvet eller foldet ind under dig. Fysisk udtryk for hengivenhed som kyssen og krammen er ikke velset i det offentlige rum.

Elektricitet
Er den samme som i Danmark 220V. Stikket er engelsk med tre ben. Adapter er nødvendig.

Fotografering
Ønsker man at fotografere mennesker, husk da at bede om tilladelse først. Husk at det ikke er velset at fotografere kvinder og dette kan skabe store problemer.

Påklædning
Det er velset at være konservativt klædt på. D.v.s. med nederdel der går under knæet og lange bukser til herrer. Hvis man tager shorts på uden for hotellet, er det tilrådeligt at disse ligeledes går ned under knæet og at blusen ikke er ærmeløs eller nedringet. Husk at kvinder bærer tørklæde ved besøg i moskeer og på hellige steder og at både kvinder og mænd tager skoene af på disse steder. Armene skal også være tildækket. Mange restauranter og shopping centre har aircondition. Topløs (sol)badning er ikke accepteret hverken på hotellet eller på stranden.

Visum/Pas
Visum udstedes til max. 30 dage uden gebyr ved ankomsten til Dubai og til Oman. Dit pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemrejse, og du skal være i besiddelse af en returbillet. Du skal kunne bevise, du har midler nok til opholdet, og dit pas må ikke indeholde israelsk stempel. Rejsende med udenlandske pas skal, i god tid, på respektive ambassader undersøge om de skal søge visum nden afrejsen.

Rejseforsikringer
Vi skal gøre opmærksom på, at man ikke er dækket af det gule sygesikringskort. Vi anbefaler at tegne en rejseforsikring hos Europæiske, der dækker sygdom og eventuel hjemtransport. Venligst bemærk, at der er specielle forhold for forsikringstagere over 70 år. Kontakt venligst Gislev Rejser på telefon 62 29 12 10 for priser og nærmere oplysninger.

Information fra Europæiske
Ved alle rejser udenfor Europa skal rejsende, som er fyldt 70 år eller fylder 70 år under rejsen, indsende helbredserklæring, der inden rejsen skal godkendes af Europæiske Rejseforsikring. Helbredserklæring kan udfyldes af den rejsende selv. Er man fyldt 75 år eller fylder 75 år under rejsen, skal man indsende en helbredsattest, der inden rejsen skal godkendes af Europæiske Rejseforsikring. Helbredsattesten skal udfyldes og attesteres af en læge. Blanketten til helbredserklæring og til helbredsattest udleveres sammen med Forsikringsbetingelserne. Yderligere blanketter kan rekvireres hos Europæiske på telefon 33 25 25 25. Erklæringen skal udfyldes af rejsende selv og indsendes til Europæiske Rejseforsikring til forhåndsgodkendelse tidligst 3 måneder før afrejse.
Er en forhåndsgodkendelse til dækning ikke givet af Europæiske inden afrejsen, er forsikringen – selv om den er betalt til bureauet – ikke gyldig. Ønsker kunden at hæve aftalen om køb af rejsen på grund af, at Europæiske afviser at forsikre kunden, kan dette ske uden omkostninger indtil 2 måneder før afrejse. Evt. forudbetalt forsikringspræmie tilbagebetales ligeledes.

Flyv fra

Mødetid kl. 13.35 afgang kl. 15.35 med ankomst i Dubai kl. 23.55. Hjemkomst 12.20

 

Københavns Lufthavn

Læs mere her: www.cph.dk

Adresse:
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup


Mødetid

Seneste mødetid i Københavns Lufthavn fremgår af brev der fremsendes sammen med flybilletter ca. 14 dage før afrejse.


Gislev Rejsers mødested

I hallen mellem Terminal 2 og Terminal 3 - ud for døgnbutikken "7Eleven". Her møder du Gislevs rejseleder/repræsentant.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

 

 Flybilletter

Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 8 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.