Brasilien

Rio de Janeiro, verdens største vandfald, Amazonas

Smiliende brasilianske Piger fra Amazon

Flot NYHED til farverige Brasilien. Du oplever Rio de Janeiro, verdens største vandfald Iguacu, Amazonas regnskov og Salvador da Bahia.

  • Rio de Janeiro med stor byrundtur til bl.a. Kristusstatuen og Sukkertoppen.
  • Hele 3 nætter i Rio de Janeiro på velbeliggende hoteller tæt på Copacabana stranden.Oplev verdens største vandfald Iguacu fra både Brasilien og Argentina
  • Oplev Amazonas - 3 nætter på junglehotel midt i verdens største regnskov.

 

Så meget har Gislev inkluderet: 

Flybilletter, indkvartering i dobbeltværelse, 11 x morgenmad, 3 x frokost, 7 x middag, alle udflugter og entréer jf. program, dansk rejseleder på hele rejsen.

Tillæg: Enkeltværelse kr. 3.798. Afbestillingsforsikring kr. 1.425.

Status:
Ring til os

Om rejsen

Rio - Iguacu vandfaldene – Amazonas
Spændende nyhed til et af verdens mest fascinerende lande. Rejsen starter i Rio de Janeiro med den berømte strand Copacabana, Sukkertoppen samt Rios vartegn den 38 meter høje kristusstatue på toppen af Corcovado-bjerget. Du oplever også Rio by night og et dampende sambashow. Du skal også se verdens største vandfald Foz do Iguacu, der ligger på grænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. Midt i den frodige regnskov ligger de imponerende vandfald, der består af 275 fald på op til 80 meters højde. I verdens største regnskov Amazonas sejler vi til vores lodge midt i regnskoven. Her venter et spændende ophold hvor vi får et godt indblik i Amazonas helt unikke flora og fauna. Rejsen slutter i Salvador da Bahia – Brasiliens første hovedstad. Her er der både tid til at opleve de pastelfarvede huse fra kolonitiden og slappe af på den dejlige strand. Velkommen til flotte oplevelser i Brasilien.
 

Billeder

Dag for dag

Dag 1:  Aftenfly fra Billund eller København via Frankfurt mod Rio
Du møder Gislevs rejseleder i Billund Lufthavn. Afrejse fra København er også muligt – skal bestilles sammen med rejsen. Afgang med Lufthansa først på aftenen til Frankfurt. Efter blot et par timers ophold går turen videre direkte mod Rio de Janeiro. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Dag 2:  Ankomst til Rio de Janerio om morgenen. Indkvartering
Ankomst til Rio de Janeiro om morgenen. I lufthavnen bliver vi budt velkommen af vores lokalguide. Du får det første indtryk af den spændende by, når vi kører fra lufthavnen mod centrum. Her hvor regnskov, bjerge, laguner, strande og hav mødes ligger millionbyen og der er ingen tvivl om at Rio de Janeiro er en af verdens smukkest beliggende byer. Vi kører til hotellet der ligger i gåafstand til den kendte Copacabana strand. Her har vi hele 3 overnatninger. Tid til at slappe af på hotellet eller på den indbydende sandstrand. Forplejning inkluderet denne dag: Forplejning i fly.

Dag 3:  Halvdagsudflugt til Corcovado - det 710 m høje bjerg med kristusstatuen 
Friske og veludhvilede starter dagens udflugt fra hotellerne. Vi kører igennem byen til den lille togstation for foden af Corcovado bjerget. Herfra fortsætter vi på en 3,7 km betagende togtur på et kvarter gennem  Tijuca-nationalparkens tætte regnskov til Kristus statuen. Det sidste stykke helt til toppen af Kristus kan nås via trapper eller med elevator. Udsigten over byen er ganske enkelt mageløs. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad.

Dag 4:  Halvdagsudflugt med svævebane til Sukkertoppen. Rio by night. Sambashow
Der venter endnu en spændende dag I Rio. Vi kører langs med Rio de Janeiros berømte strande til Praia Vermelha i Urca distriktet. Vi går om bord i Rios kendte kabelbane – også kendt fra James Bond. Den første tur på 3 minutter bringer os til Morro da Urca. Allerede her er udsigten mageløs og det er svært at løsrive sig for at gå om bord på den næste kabelbane. Kabelbanens store panoramavinduer giver flot udsyn mens vi stille glider helt op til toppen af et af Rios vartegn Sukkertoppen. Vi befinder os nu 395meter over indsejlingen til Guanabara bugten, som blev opdaget af portugiserne i 1502. Herfra er udsigter helt utrolig. Vi ser Copacabana-stranden og Corcovado-bjerget med kristusstatuen, de frodige grønne bjerge og det blå hav. Vel tilbage på landjorden kører vi gennem Rios største park – den smukke Flamengo Park. Før vi kører tilbage til hotellet stopper vi ved den nye katedral i Rio: Catedral Metropolitana do Rio de Janeiro. Den kegleformede katedral, der er 96 meter i diameter og 785 meter høj stod færdig i 1979. Det enorme kirkerum har 5000 siddepladser og 20.000 ståpladser. Kirken er med sine 64 meter høje glasmosaikker ganske enkelt imponerende. Vi ser også Selarons berømte kakkeltrappe Escalera de Selaron i bohemekvarteret Lapa før vi kører retur til hotellet. Resten af eftermiddagen er fri til afslapning før aftenens farverige og festlige sambashow. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Dag 5:  Fly til Iguacu. Indkvartering på hotel for 2 nætter. Middag
Om morgenen forlader vi Rio og kører til lufthavnen. Midt på formiddagen flyver vi til Iguacu hvortil vi ankommer efter godt 2 timers flyvning. Indkvartering på hotellet for 2 nætter. Foz do Iguacu er en af Brasiliens største attraktioner og verdens største vandfald med 275 fald på op til 80 m højde. Faldene er tæt på, hvor Iguacu- og Paranafloderne mødes, samt grænserne mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Dag 6:  Heldagsudflugt hvor du oplever verdens største vandfald Iguacu fra Brasilien og Argentina
Vi bruger hele dagen på at opleve de imponerende vandfald. De grønne omgivelser gør oplevelsen af vandfaldene endnu flottere. Den frodige regnskov er fyldt med bambus, palmer, papegøjer og vilde orkideer. Vi ser de enorme kaskader af vand fra den brasilianske side og også fra Argentina. Her skal vi se vandfaldene fra en helt anden vinkel – dog ikke mindre betagende. Vi går på kanten af faldene bl.a. ved Garganta di Diablo, som betyder Djævlens Gab. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad, frokost og barbecuemiddag og folkloreshow.

Dag 7:  Fly til Manaus i Amazonas. Flodbåd til hotel i junglen for 3 nætter
Efter morgenmaden kører vi til lufthavnen og flyver via Sao Paulo til Manaus også kaldet porten til Amazonas. Manaus var omkring forrige århundredskifte en af verdens rigeste byer pga. gummitræerne i junglen. Amazonas dækker et enormt areal på hele 6.9 millioner km² og er dermed klodens største tropiske regnskov. Ankomst til Manaus sidst på eftermiddagen og herfra går turen med flodbåd ind i Amazonas til vores junglehotel, hvor vi skal bo de næste 3 nætter. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag. (Forbehold for ændringer)

Dag 8:  Oplev Amazonas. Ophold er Inklusiv flere udflugter og helpension
Amazonas er formentlig det eneste sted i verden med uberørte områder, hvor den hvide mand ikke har været. Her findes stadigvæk indianerstammer, der lever isoleret fra omverden. De brasilianske myndigheder – i samarbejde med internationale organisationer – arbejder på at bevare disse uberørte områder intakte. Amazonfloden er 6440 km lang og dermed den næst længste i verden efter Nilen. Amazonas regnskov er verdens største biologiske reservat med usammenlignelige ressourcer og 1/3 del af jordens levende arter. Floderne i Amazonas, hvor 1/5 af verdens ferskvand flyder, er vandveje til hjertet af junglen. 10 af verdens 20 største floder findes her. Flora og fauna er helt unik – og tukaner og store farvestrålende papegøjer er ikke et usædvanligt syn. Under vores ophold er der flere udflugter inkluderet. Du kan bl.a. opleve et tilholdssted for 250 aber. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.

Dag 9:  Glæd dig til flere oplevelser i junglen både til lands og til vands
Endnu en spændende dag i Amazonas. Spadseretur gennem regnskoven til en naturlig kilde, hvor det er muligt at få en forfriskede dukkert. Der bliver også arrangeret fisketur på Amazonas og sidst med ikke mindst er der også tid til at slappe af i en hængekøje, før vi sejler med motoriserede kanoer til en lokal landsby.

Dag 10: Båd retur til Manaus. Fly til Salvador da Bahia. Indkvartering
Efter morgenmaden og en rolig formiddag sejler vi tilbage til Manaus, hvorfra vi flyver via Brasilia til Salvador Bahia.

Dag 11: Hovedstaden i delstaten Bahia. Byrundtur i den nedre del af byen
Halvdags byrundtur i Brasiliens første hovedstad Salvador da Bahia, som byder på en rig historie fra kolonitiden og den charmerende afrikansk-brasilianske kultur. Vi passerer Dique do Tororo, den smukke lagune med de 12 Orixás statuer. Vi kommer også forbi det imponerende fodboldstadion Arena Fonte Nova der blev bygget til VM i 2014.Herfra kører vi til halvøen Itapagipe Peninsula. Her ved det rolige vand driver livet langsomt afsted. Lokale fiskere fisker fra hjemmebyggede kanoer og de lokale samler muslinger når det er ebbe.  Her finder vi også en af de vigtigste pigrim-kirker Bonfim Church. Vi stopper ved Sorveteria da Ribeira, der har udbudt lækker frisklavet frugt sorbet siden 1931. Vi fortsætter til Monserrat, hvor der venter et flot udsyn over bugten. Dagens sidste stop er ved det lokale marked Mercado Modelo. Forplejning inkluderet denne dag: Morgenmad og middag.


Dag 12: Byrundtur i den øvre del af byen. Middag og show
Halvdags byrundtur hvor vi bl.a. besøger Pelourinho, som er udnævnt som bevaringsværdig af UNESCO, med den historiske bydel, de gamle pastelfarvede huse fra kolonitiden, og det gamle slavemarked. Byen har sin helt egen livsstil, som i høj grad er præget af slavernes efterkommere. 70% af byens befolkning er sorte eller mulatter og i gaden ses det afrikanske islæt overalt. Bemærk kvinderne – de såkaldte bahianas i de smukke kjoler. Du ser også en af de smukke kirker, som stadig i dag er velbevarede med smukke udsmykninger med både kakler, udskæringer i træ og overdådig barokstil med bladguldsbelægninger. Om aftenen venter et forrygende show i Miguel Santanas Theatre.

Dag 13: Hjemrejse om aftenen
En storslået rejse rundt i Brasilien er ved at være slut og hjemrejsen tager sin begyndelse om aftenen.

Dag 14: Flyskifte i Frankfurt før hjemkomst til Billund eller København
Ankomst til Frankfurt om formiddagen, flyskifte før vi flyver det sidste stykke hjem til Billund.

Hotel

Generelt gode komfortable hoteller med pæne rummelige værelser med bad og toilet.

Windsor Plaza Hotel, Rio de Janeiro/3 nætter.

Viale Cataratas Hotel, Foz do Iguacu/2 nætter.

Amazon Ecopark Jungle Lodge, Manaus Amazonas/3 nætter.

Catussa Resort Hotel, Salvador da Bahia/3 nætter.


Forbehold for ændringer.
 

Værd at vide

Afrejse
Venligst henvend dig til rejselederen før check-in. Ved ankomst til Rio de Janeiro beder vi dig venligst vente på rejselederen ved bagagebåndet. Når alle er samlet ved bagagebåndet i ankomsthallen, følger rejselederen gruppen til bussen.

Aircondition
Findes stort set alle steder. Kan visse steder støje en smule.

Alkohol/Bar
Brasilianerne går ikke af vejen for at drikke og udskænke alkohol – men det er ikke velset at blive beruset.

Apotek
Skulle du få brug for et apotek spørg efter farmacia eller drogaria.

Bagage
Der må medbringes en kuffert pr. person. Den må veje 23 kilo. Kuffertens samlede mål må ikke overstige 158 cm, når længde, bredde og højde lægges sammen (pr. 1/5 2017). Vi gør opmærksom på, at rejser du til USA må din kuffert ikke være aflåst. (Særligt godkendte lufthavnslåse dog undtaget). Det er en god ide at lægge en seddel i kufferten med en kopi af rejseplan, hotellernes navn & adresse samt privat adresse i Danmark.
Der må medbringes et stk. håndbagage pr. person. Håndbagagen må max. veje 8 kilo og max. dimensioner er 55 x 35 x 25 cm. Håndbagagen må IKKE indeholde nogen former for skarpe eller spidse genstande, som f.eks. lommekniv, saks, pincet, strikkepinde, proptrækker eller lignende. Endvidere gør vi opmærksom på reglerne om væsker i håndbagagen. Du skal selv anskaffe godkendte 1 liters klare plastposer med tryklynlås til opbevaring af drikkevarer, tandpasta, shampoo, parfume m.v. Hver enhed må max. kunne indeholde 100 ml, og alle enheder skal placeres i den lukkede plastpose. Lufthavnen udleverer ikke gratis poser! (Sælges eksempelvis hos Matas og på apoteket).

Bus
Almindelig lokal standard. Selv om Gislev Rejser bestiller de bedst mulige busser, så er det busser af en lidt anden standard, end den vi kender herhjemme fra. Til tider har bussen har ikke nogen midterdør, og der må ikke forventes køleskab eller kaffemaskine. Busserne er dog generelt fine og udstyret med toilet, vippesæder, luftdyser og aircondition.

Badning
Der kan være store bølger og understrøm – udvis forsigtighed og bad aldrig alene.

Børn
Børn der rejser med kun én forældre – eller med voksne der IKKE er barnets forældre. Venligst bemærk at, hvis et barn kun rejser med den ene forældre, eller hvis bedsteforældre rejser med deres børnebørn, uden at forældrene er med på rejsen, kan der være særlige regler – venligst check med ambassaden.
 
Drikkepenge
De fleste restauranter liægger selv 10% på regningen. Hvis ikke vil man blive gjort opmærksom på dette – og i så fald skal man selv lægge 10% på beløbet. Det er almindelig høflighed at runde op til nærmeste runde beløb. Det er også kutyme at give drikkepenge til kuffertbærer, stuepige, lokalguide og chauffør.

Drikkevand
Det frarådes at drikke vand fra hanen. Det er muligt at købe vand på flaske næsten alle steder.
 
Elektricitet
Der er generelt 110 volt i de større byer – og 220-240 volt i nybyggerier. Stikkene ligner de danske, men hullerne er en anelse mindre. Danske stik kan flere steder presses ind – men vi anbefaler et rejsestik, der kan købes hos isenkræmmere og i større supermarkeder i Danmark.

Elevator
Der findes ikke elevator på alle hoteller.

Fly

Der flyves med Lufthansa mellem Danmark og Brasilien. Der er forplejning ombord. Indenrigs i Brasilien flyves med LATAM, forvent ikke forplejning om bord.
 
Flybilletter
Der vil blive fremsendt en såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn nøjagtigt, som det står anført i dit pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Bemærk venligst at mellemnavne kan være forkortet til et forbogstav. Venligst fremsend en kopi af pas til Gislev Rejser ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om dit pasnummer og fødselsdato.

Gode råd til at gøre flyveturen mere behagelig:
Hav ikke tøj på, der kan hæmme blodcirkulationen, som for eksempel stramme strømper eller bukser. Bevæg ankelleddene. Stræk benene ud foran dig, vip tæerne op, så de peger skiftevis op og ned mod gulvet. Gentag. Hvis der ikke er plads til det, så pres din forfod i gulvet, så din hæl bliver løftet fra gulvet. Sæt herefter din hæl i gulvet og løft forfoden. Gentag flere gange og mindst én gang i timen. Gå regelmæssigt en tur i kabinegangen. Brug eventuelt en støttestrømpe under flyrejsen. Drik rigeligt med væske og undgå for meget alkohol. Sid ikke med korslagte ben og undgå, at sædekanten presser for hårdt mod lårenes underside.
 
Fotografering
Generelt er der ikke særlige regler. Er du i tvivl – så spørg rejselederen til råds. Hvis man fotograferer mennesker, er det høfligt at spørge først.

Helligdage
De vigtigste helligdage foruden jul og nytår er: nationalhelten Tiradentes dag: 21. april, arbejdernes dag: 1. maj, uafhængighedsdag: 7. september, De dødes dag: 2. november, udråbelsen af republikken/fast valgdag: 15. november (Når der er valg er der spiritusforbud fra den 14. november til valget er overstået 15. november.

Hotelstandard
Der overnattes på gode 3-4 stjernede hoteller med gode rummelige værelser.

Hygiejne
Medbring evt. vådservietter eller desinfektionsgel som f.eks. Medicare der kan købes hos Matas. Håndhygiejne er vigtigt på en rejse hvor mange mennesker er samlet.

Hårtørrer
Der findes hårtørrer på de fleste hoteller.

Insekter
Amazonas er et malariaområde. Spørg din læge til råds i god tid inden afrejse.

Internet
Er muligt at benytte på hotellerne evt. mod betaling.

Klima
Gennemsnitlige dagstemperature på denne rejse er som følger 27-30 grader.

Kreditkort
De gængse kreditkort kan benyttes på hoteller og mange restauranter og butikker og der findes hæveautomater (ATM) mange steder.

Mad & drikke
Det brasilianske køkken er er inspireret af de afrikanske slaver. Det er meget populært at grille både kød og grøntsager. Retterne er gode, rigelige og velsmagende. Brasiliens lokale snaps hedder cachaça eller pinga. Den er fremstillet af sukkerrør og fås i mange forskellige kvaliteter. Prøv at smage en caipirinha,  eller en batidas, hvor cachaça er blandet med frugtjuice.

Medicin
Husk at medbringe medicin i håndbagagen og husk at al medicin skal være i original emballage.

Mobil
Mobil telefoner kan benyttes i stor udstrækning. Forvent dog ikke dækning i de mere øde egne. Husk at slå mobildata + roaming fra, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse!
 
Pas

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst fra rejsen. Dette gælder også for børn (og spædbørn), som også skal være i besiddelse af eget pas. ! Bemærk, at dit navn på rejsebeviset skal stemme 100% overens med navnet i dit pas. Det er vigtigt, at du sender en kopi af dit pas, så snart du har bestilt rejsen. 

Placering i bus
På denne rundrejse anvendes flere forskellige busser, hvilket vanskeliggør Gislevs generelle pladssystem. Det er derfor ikke muligt at købe faste pladser i bussen på denne rejse. Gæster vil blive placeret i den rækkefølge de har bestilt rejsen.

Påklædning
Generelt får du brug for let sommertøj, et par lange bukser, lun trøje og vindjakke samt gode sko Det er også en rigtig god ide at medbringe en trøje, da der er aircondition både i bussen, på restauranter og i butikker. Det er ikke nødvendigt at medbringe jakkesæt, slips eller lignende. I Amazonas kan det være rart med langærmet skjorte og bukser til at beskytte mod sol og myg. Det er en god ide at medbringe badetøj.
 
Rejseforsikringer
Det er obligatorisk med en rejseforsikring, når man rejser uden for EU.  Gislev Rejser forhandler Europæiske Rejseforsikring. Venligst bemærk at Europæiske har særlige regler for rejsende med kroniske sygdomme.
 
Rejseleder
Almindeligvis møder du rejselederen i lufthavnen ved afrejse fra Danmark.

Religion
Hovedparten af Brasiliens 200 millioner store befolkning katolikker/protestanter.

Rygning
Det er forbudt ved lov at ryge i offentlige bygninger i Brasilien. Det bliver mere og mere udbredt med rygeforbud på restauranter, hoteller m.m.

Sengetøj
Det er ikke almindeligt med dyner som vi kender det i Danmark. Generelt bruges tæpper og lagner.

Shopping
Lokalt kunsthåndværk.
 
Sikkerhed
Der bør udvises almindelig forsigtighed, og penge og værdier bør opbevares i forlomme eller pengekat. Desuden bør man holde øje med bagage og håndbagage, når der pakkes bus. Der er ingen grund til at medbringe dyre smykker. Benyt hotellernes sikkerhedsboks.

Sol
Solen er meget stærk. Medbring solcreme med beskyttelsesfaktor 30-50 – helst vandfast samt solhat. Undlad ophold i direkte sol mellem kl. 12.00 og 15.00

Sprog
Det officielle sprog er portugisisk – men mange i turistindustrien taler også lidt engelsk.

Strygefaciliteter
Der findes strygefaciliteter på de fleste hoteller, oftest på værelset. Hvis ikke kan der lånes i receptionen.

Sygdom
I tilfælde af sygdom på rejsen vil rejseleder være behjælpelig med at etablere kontakt til læge eller hospital. Vær opmærksom på at du som oftest skal betale for behandling på stedet. Husk at gemme kvitteringer med henblik på refundering fra rejseforsikring.

Takt og tone
Det forventes at man respekterer helligdomme og skikke med ærbødighed.

Taxa
Kører enten efter taxameter eller aftalt fast pris. Husk drikkepenge – det er kutyme at runde op.
 
Telefon
Kaldenummeret til Danmark er 00 45 + telefonnummer.
 
Tidsforskel

Brasilien har fire tidszoner. Øen Fernando Noronha i Atlanten er tre timer efter Danmark. Kystregionen til og med Brasilia er fire timer efter Danmark. Manaus er fem timer efter. Delstaten Acre er seks timer efter.

På denne rejse kan nedenstående vejledning bruges:

Jan.-feb.            3 timers forskel

Ultimo okt.-dec.            3 timers forskel

I Manaus er forskellen en time større.

Tiggere
Brasilien har mange tiggere, også mange børn. Ønsker du at give penge til disse børn, så have lidt løse småpenge i lommen. Større beløb kan betragtes som en fornærmelse mod dem der arbejder hårdt for en lille løn.

Toiletartikler
Almindeligvis forefindes der shampoo, balsam, lotion og sæbe på værelserne.

Toldregler
Fra Brasilien til Danmark må du indføre 200 cigaretter, 1 liter spiritus eller 2 liter hedvin (vin og spiritus bør købes i Frankfurt pga. regler om væsker i håndbagage!), samt varer købt i Brasilien til en værdi af max. kr. 3.250,-

Tre-personers værelse
Vi gør venligst opmærksom på at et hotelværelse til 3 (eller 4) personer kun er udstyret med 2 senge på hver ca. 120-140 cm x 200 cm. Det er ikke muligt at garantere 3 separate senge.
 
Vaccinationer
Vi anbefaler vaccination mod hepatitis A, difteri og stivkrampe samt gul feber. Amazonas er malaria område – få rådgivning hos egen læge.

Valuta
Den brasilianske valuta hedder Real. Medbring amerikanske dollars i kontanter som let kan veksles undervejs. De gængse kreditkort kan benyttes på hoteller og mange restauranter og butikker og der findes hæveautomater (ATM) mange steer.

Vegetar/diabetiker
Det er vigtigt du informerer os, hvis du har et særligt behov angående kosten. På denne måde kan vi forberede hotellerne i god tid inden afrejse.

Visum
Der kræves ikke visum til Brasilien for ophold under 90 dage. Pas skal være gyldig mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Huskeliste
I god tid før afrejse:
• Pas skal være gyldigt 6 måneder efter hjemkomst.
• Gislev Rejser skal have kopi ved bestilling af rejsen.
• Er rejseforsikring i orden?
• Stemmer navn på rejsebevis 100 % overens med navn i pas?
I kufferten pakkes:
Lille rygsæk (kan med fordel bruges som håndbagage)
Gode sko
Gode sandaler
Let sommertøj
Et par lange bukser
Vindjakke
Lun trøje
Badetøj
Strømper
Undertøj
Evt. lommekniv
Neglesaks
Toilettaske

 

Kort

Kort Brasilien

Flyv fra

Fly letter


Flybilletter
Der vil blive fremsendt såkaldt e-ticket (flybillet) ca. 10 dage før afrejsen. Det er meget vigtigt, at du allerede ved bestilling af rejsen oplyser navn, nøjagtigt som det står anført i pas, så det registreres korrekt på flybilletten. Der er afrejse fra Billund, men det er også muligt fra København. Spørg ved bestilling.

Venligst fremsend en kopi af dit pas til Gislev Rejser, ved bestilling af rejsen, så vi kan informere flyselskabet om pasnummer og fødselsdato.

Vigtigt
Vær opmærksom på at du skal være i besiddelse af en gyldig ESTA ved rejser til USA. Det er ikke nødvendigt med den canadiske eTA, da du kommer ind i Canada via landegrænsen.

Venligst henvend dig til rejselederen FØR check-in.

Billund lufthavn

Læs mere her: www.bll.dk

Adresse
Passagerterminalen 10
7190 Billund

Mødested
Mødested er ved selv check-in skrankerne i område D (se kort) under den grønne lego figur i loftet. Her venter rejselederen.


Billund mødested

 

Fly fra Billund og København     Rejsen er fra Billund, men det er også muligt at flyve fra København til samme pris. Spørg ved bestilling.