Aktiv ferie

Tag på aktiv ferie med os


Spring på cyklen eller hop i vandrestøvlerne og tag med os ud i verden med dygtige vandre- og cykelguider. Du kommer tæt på naturen og de flotte seværdigheder.


 

Om Gislevs Aktive Ferier:

Gislevs vandreferier er sammensat ud fra idegrundlaget fra de meget populære Pilgrims-vandringer: En vandreferie skal rumme: “Frihed, enkelthed, langsomhed, stilhed, bekymringsløshed, fællesskab og åndelighed”. Det lyder måske lidt flot, men rent faktisk er det essensen af en Aktiv Gislev Rejse.

Vores rejseleder, og i mange tilfælde også lokalguide, fører dig langt ud i naturens kroge. Det foregår i et tempo, så alle kan være med og der bliver god tid til fordybelse, snak og hyggeligt samvær undervejs. En af vores meget erfarne vandreguider plejer at sige: “En aktiv ferie er både sundt for fysikken og for sjælen – og så bliver man så dejlig afslappet”.

Gislevs Aktive ferier er altid nøje beskrevet og kategoriseret i sværhed og varighed. Det er et naturligt krav, at du er godt gående og på enkelte af rejserne, stilles der også krav til tidligere vandreerfaring. Imidlertid er det kun dig selv, der kan vurdere din fysiske form. Vi anbefaler at du regelmæssigt går nogle lange ture i ugerne før afrejse. Skulle det vise sig, at du en dag trænger til en pause, eller kører lidt træt på en vandring, ja så vil Gislevs bus næsten altid være i nærheden. Så også på vores vandreferier prioriterer vi sikkerhed og tryghed meget højt.

Husk – vi har aktive ferier for alle – både for øvede og for dem der bare vil tage det let og afslappet.